OLVG collegetour

Editie Kind- en Geboortezorg

donderdag 8 december

Wil je meer weten over werken als verpleegkundige bij hét stadsziekenhuis van Amsterdam? Kom dan naar de online verpleegkundige collegetour – Kind- en Geboortezorg editie – voor verpleegkundigen in opleiding.

Tijdens deze editie van OLVG Collegetour zal een kinder- en een neonatologieverpleegkundige aanschuiven. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen over de dagelijkse werkzaamheden op de kinder- en neonatologie afdeling. Ook kun je je vragen stellen over de loopbaan van onze gespecialiseerd verpleegkundigen. Ook vertellen zij je meer over het werken in ziekenhuis OLVG in de binnenstad van Amsterdam.

Je kunt tijdens de collegetour jouw vragen direct via de chat stellen over bijvoorbeeld de complexiteit van de patiëntenzorg en de diverse ziektebeelden op deze afdelingen. Of stel je vragen over de loopbaan van onze verpleegkundigen en kom meer te weten over welke keuzes ze hebben gemaakt na het afronden van de opleiding verpleegkunde. De verpleegkundigen geven live voor de camera antwoord op je vragen zodat je alles weet wat jij altijd al wilde weten; hoe leuk is dat!

Praktische informatie
Datum: Donderdag 8 december (aanmelden uiterlijk 7 december)
Tijdstip: 16.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Online via Zoom webinar (meer info volgt na aanmelding)
Aanmelden: Meld je nu aan via onderstaand formulier

Heb je al een vraag vooraf voor onze verpleegkundigen? Die ontvangen we graag via het aanmeldformulier.

Schrijf je nu in

OLVG ziekenhuis Amsterdam vacatures