Moderne OK’s

: zodat jij de beste werkomgeving hebt

Werken bij OLVG betekent werken in een moderne omgeving met state of the art apparatuur, waarbij de patiëntenzorg en veiligheid altijd voorop staat. Voor jou als medewerker is er volop aandacht voor jouw ontwikkeling. Samen creëren een prettige werkomgeving. Want jij weet als geen ander wat je nodig hebt als het gaat om vitaal te blijven in een fijne werkomgeving.

De beste ideeën komen van onze eigen collega’s. Je wordt bij vernieuwbouwplannen betrokken en er is veel ruimte voor jouw inbreng. Zo hebben we samen al mooie stappen gemaakt. Er komt namelijk best wat op je af. Dan is het fijn als je je bijvoorbeeld even terug kunt trekken in onze relaxruimte op de OK. Of misschien wil jij juist een potje tafeltennissen als ontspanningsmoment. Ook ontspanning is maatwerk.

Bij iedere moderniseringsslag denken en beslissen onze eigen medewerkers daar over mee. Of het nu gaat om de OK’s zelf, of ontspanning zoeken tussen de operaties door of het creëren van een nieuwe gezellige koffiecorner.

Op dit moment wordt er een geheel nieuw hypermodern operatiecomplex gebouwd op locatie Oost. In totaal worden 2 hybride OK’s gebouwd. De hybride OK maakt het mogelijk om operaties uit te voeren samen met radiologische interventies in één ruimte. Minimaal invasieve ingrepen kunnen hiermee nog preciezer uitgevoerd worden. Maar ook onze OK’s in West worden nóg verder gemoderniseerd. Bij OLVG kom je dus te werken in een toekomstig bestendige nieuwe werkomgeving.

Meer over herstellen en ontspannen
Meer over innoveren 

Naar vacatures