Santeon

We willen continu werken aan de vernieuwing van zorg. Daarom zijn we onderdeel van Santeon, een samenwerkingsverband van zeven toonaangevende topklinische ziekenhuizen in Nederland. We kijken we bij elkaar in de keuken, stimuleren elkaar om voortdurend te verbeteren en werken samen aan vernieuwingen in de zorg. Onze patiënten zijn daarbij onze partner en inspiratiebron.

Kijken in elkaars keuken

Om tot deze vernieuwing te komen, werken we samen met de mensen van de andere Santeon-ziekenhuizen. De medische professionals kijken bij elkaar in de keuken om van elkaar te leren. We vergelijken systematisch de behandelingen en resultaten waardoor de kwaliteit in alle Santeon-ziekenhuizen aantoonbaar beter wordt. Het belang van de patiënt staat hierbij centraal.

Onderzoek en uitwisseling

Dankzij de samenwerking met andere Santeon ziekenhuizen krijg je het beste van twee werelden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen: de nabijheid van je collega’s bij OLVG en een landelijk netwerk van Santeon collega’s. Wij bieden je een inspirerende omgeving om actief samen te werken met collega’s binnen en buiten OLVG om de beste waardegedreven zorg voor patiënten te bieden.

Meer weten over Santeon