Verpleegkundige invloed

: zodat  jouw stem telt 

Jij krijgt de ruimte om te groeien binnen of buiten je functie als verpleegkundige. Wij faciliteren je in het benutten van kansen, afhankelijk van jouw talenten, ambities en specialisatie. 

Bij OLVG werk je in een informele, toegankelijke en professionele omgeving, passend bij de stad Amsterdam, waarbij hiërarchie niet de boventoon voert in de omgang met elkaar. Wij luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Als verpleegkundige heb je écht een stem binnen OLVG. Nieuwe ideeën en innovaties worden dan ook aangemoedigd.

Onze verpleegkundigen worden vertegenwoordigd in het Verpleegkundig Staf Bestuur, welke in 2021 is opgericht. De oprichting van dit bestuur geeft verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten een strategische en bestuurlijke stem bij OLVG; een plek aan tafel bij de Raad van Bestuur als gelijkwaardige gesprekspartner op verpleegkundige vakinhoud. Direct en indirect wordt jouw inbreng meegenomen. Ook kun je hier zelf een actieve rol in spelen. Net wat bij je past. Je krijgt ook de ruimte om mee te denken over verbeteringen op jouw afdeling of binnen jouw hele beroepsgroep. Door jouw bijdrage kun je hiermee zowel in de kleinste details als op de grotere onderwerpen het verschil maken. Ons VSB staat altijd open voor jouw ideeën. 

Het Verpleegkundig Stafbestuur vertegenwoordigt de kwaliteit van de verpleegkundige zorg en de verpleegkundige professionaliteit in OLVG. Uniek bij OLVG is dat de meningen en verbeteringen vanuit de verpleegkundigen op de werkvloer écht een stem hebben op het hoogste niveau in de organisatie van ons ziekenhuis.

Meer over jouw loopbaan

Bekijk de vacatures