Open avond operatiekamers - eindexamenkandidaten

Zit jij in 5 havo of 6 vwo, heb je een NG of NT profiel en heb je altijd al willen weten wat het vak van anesthesiemedewerker of operatieassistent inhoudt?

Kom dan naar de open avond voor havo en vwo eindexamenkandidaten en maak kennis met het operatiekamercomplex van OLVG!
 

Op 11 maart 2024 opent de OK van OLVG locatie West tussen 18.30 en 21.00 uur haar deuren voor jou! Je krijgt uitleg over de opleidingen tot anesthesiemedewerker en operatieassistent, gevolgd door een rondleiding op het OK complex, een workshop en een kijkje op één van onze operatiekamers.

Dit is jouw kans om een idee te krijgen over het werk dat dagelijks op een operatiekamer wordt uitgevoerd en of de opleiding iets voor jou zou kunnen zijn. Je kunt al je vragen stellen aan onze huidige studenten, praktijkopleiders, anesthesiemedewerkers en operatieassistenten.

Praktische informatie

Datum: maandag 11 maart 2024
Starttijden: 18.30, 19.00 of 19.30 uur (je wordt na je aanmelding ingedeeld)
Duur: 1 uur per starttijd
Locatie: OLVG, locatie West
Aanmelden: Meld je aan via de inschrijfbutton. Wegens de beperkte capaciteit op het OK complex is er een maximaal aantal deelnemers die wij kunnen ontvangen. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plek. Vol is helaas vol. Wij begrijpen dat het wellicht prettig is om iemand mee te nemen naar deze avond. Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie over de avond en het meenemen van bijvoorbeeld een ouder of viend / vriendin. 
          
De opleiding voor anesthesiemedewerker en operatieassistent start twee keer per jaar, in september en februari/maart, duurt tussen de 2,5 en 3 jaar en bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. De opleiding bestaat uit een beroepsvoorbereidende periode (BVP) van 4 maanden en een beroepspraktijkperiode (BBP). Voor meer informatie bekijk onze opleidingspagina

Heb je nog vragen over dit event neem dan gerust contact op met recruitment via Recruitment@olvg.nl of neem contact op met Isis Hoekstra, recruitment assistent via 06-42310939. 

Sollicitatieprocedure

Ben je er nog?

Omdat u al langere tijd inactief bent willen we graag horen of u er nog bent. Het kan voorkomen dat een event in de tussentijd is verlopen daarom vragen we u om op de knop "Ja ik ben nog bezig" te klikken zodat wij kunnen controleren of de vacature nog online is; Mocht dit niet het geval zijn sturen we u door naar het overzicht.