TEST event - collegetour verpleegkundigen 2023

Kom naar de open dag voor ziekenhuisverpleegkundigen (ook voor studenten uit het laatste studiejaar) en maak kennis met OLVG!
 

Wil je meer weten over het werken als gespecialiseerd verpleegkundige binnen de acute zorg van hét stadsziekenhuis van Amsterdam?

Ervaar in 4 verschillende workshops met onze gespecialiseerd verpleegkundigen en opleiders hoe het is om te werken in de acute zorg bij OLVG.

Het programma en de afdelingen waar je kennis mee zult maken:

  • Intensive Care - intuberen
  • Spoedeisende Hulp & Acute Opname - gips een fractuur
  • Cardiac Care & Hartkatheterisatie - spoed hartinfarct
  • Recovery & Anesthesie - interactieve simulatietraining

Naast de vakkennis die je opdoet bij de verschillende workshops is dit dé kans om meer inzicht te krijgen in de verschillende specialismen en de dagelijkse werkzaamheden van gespecialiseerd verpleegkundigen binnen de acute zorg.

Ook vertellen zij je meer over het werken in ons ziekenhuis en kun je zelf de werksfeer bij OLVG in de binnenstad van Amsterdam ervaren.

Je kunt tijdens de open dag jouw vragen direct stellen over bijvoorbeeld de complexiteit van de taken, patiëntenzorg en de diverse ziektebeelden op deze afdelingen en wat het werken in de acute zorg van jou als zorgprofessional vraagt. Of stel je vragen over de loopbaan van onze verpleegkundigen en kom meer te weten over welke keuzes ze hebben gemaakt in aanloop naar hun specialisme. De verpleegkundigen geven je meteen antwoord en kunnen je van alles laten zien, zodat je alles te weten komt over wat jij altijd al wilde weten!

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 29 september
Tijdstip: ochtend van 08:30 uur tot 12:30 uur óf
                middag van 12:45 uur tot 17:00 uur
Locatie: OLVG locatie Oost - Oosterpark (meer informatie volgt na aanmelding)
Aanmelden: Meld je aan via onderstaand formulier en geef in het tekst vak aan:

  1. Of je in de ochtend of middag wilt komen
  2. Welke workshop je eerste voorkeur heeft

Na het ochtendprogramma is er een lunch en na het middagprogramma is er een borrel. Tijdens deze informele momenten kun je ons nog iets beter leren kennen en al jouw vragen over werken bij OLVG stellen. Wij beantwoorden ze graag! 

Sollicitatieprocedure

Ben je er nog?

Omdat u al langere tijd inactief bent willen we graag horen of u er nog bent. Het kan voorkomen dat een event in de tussentijd is verlopen daarom vragen we u om op de knop "Ja ik ben nog bezig" te klikken zodat wij kunnen controleren of de vacature nog online is; Mocht dit niet het geval zijn sturen we u door naar het overzicht.