Bij OLVG zijn we allemaal een beetje eigenwijs maar op een goede manier. We steken onze mening niet onder stoelen of banken en communiceren open en eerlijk, met aandacht voor elkaar. Via korte lijnen, waarbij iedere mening telt. We zeggen op respectvolle wijze waar het op staat, zijn ruimdenkend, persoonlijk en oprecht. Dat past bij de onbegrensde uitdagingen én mogelijkheden van een wereldstad.

We verleggen de bekende weg als het bijdraagt aan het resultaat. En bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze. Mét elkaar. Altijd in dienst van onze patiënten, op betekenisvolle momenten in hun leven. Waarbij we iedere keer kijken naar de mens achter de patiënt.

Bij OLVG bepaal je zelf hoe ver je wilt komen en welke initiatieven je neemt. Maar een ding is zeker, je kunt altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van je collega’s en de organisatie.

Werken bij OLVG. Op eigen wijze.

Bekijk de verhalen van onze OLVG'ers

Kwaliteitsadviseur  Peter overtuigde het bestuur van OLVG om mee te varen met de Gay Pride.  

Verpleegkundig specialist  Melissa kreeg de ruimte om een boks clinic te organiseren voor ‘haar’ borstkankerpatiënten.

SpoedEisende Hulp verpleegkundige en reanimatiecoördinator  Sanne zette in het Oosterpark een reanimatieworkshop op voor Amsterdammers.  

Bekijk onze vacatures.