Open dag Vrouw Moeder Kind op maandag 15 mei

Wil je meer weten over het werken als gespecialiseerd verpleegkundige binnen het Vrouw-Moeder-Kind centrum van hét stadsziekenhuis van Amsterdam? Kom dan naar de open dag voor verpleegkundigen (ook voor studenten in het laatste jaar) en maak kennis met OLVG.

Tijdens deze editie zullen de afdelingen neonatologie, verloskunde en kindergeneeskunde hun deuren openen. Onze gespecialiseerd verpleegkundigen en andere collega's vertellen je alles over werken in ons ziekenhuis. In een ochtend- of middagprogramma met verschillende interactieve workshops laten we je zien hoe het er aan toegaat in de geboorte- en kindzorg bij OLVG.

Een groep enthousiaste gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch pedagogische zorgverleners heeft een interessant programma voor jou samengesteld. 

Workshops bij Neonatologie

1 - Opvang van een prematuur

2 - Ademhalingsondersteuning

 

Workshops bij Kindergeneeskunde

1 - Kijken door de ogen van het kind

2 - Kinderverpleegkundige, het mooiste beroep wat er is

 

Workshops bij Verloskunde

1 - NLS opvang van een vitaal bedreigde neonaat

2 - Verloskamer/baring nabootsen

 

Naast de vakkennis die je opdoet bij de verschillende workshops is dit dé kans om meer inzicht te krijgen in de verschillende specialismen binnen het Vrouw-Moeder-Kind centrum en de dagelijkse werkzaamheden van gespecialiseerd verpleegkundigen binnen de kind- en geboortezorg. Ook vertellen onze zorgprofessionals je meer over het werken in ons ziekenhuis en kun je zelf de werksfeer bij OLVG in de binnenstad van Amsterdam ervaren.

Je kunt tijdens de open dag jouw vragen direct stellen over bijvoorbeeld de complexiteit van de taken, patiëntenzorg en de diverse ziektebeelden op deze afdelingen en wat het werken in de kind- en geboortezorg van jou als zorgprofessional vraagt. Of stel je vragen over de loopbaan van onze verpleegkundigen en kom meer te weten over welke keuzes ze hebben gemaakt in aanloop naar hun specialisme. De verpleegkundigen geven je meteen antwoord en kunnen je van alles laten zien, zodat je alles te weten komt over wat jij altijd al wilde weten!

Praktische informatie

 

Datum: maandag 15 mei 
Tijdstip: In de ochtend van 10:00 uur tot 14:00 uur 
                In de middag van 13:30 uur tot 17:30 uur
Locatie: OLVG locatie Oost (meer informatie volgt na aanmelding)
Aanmelden: Meld je aan via onderstaand formulier en geef in het tekst vak aan of je in de ochtend of middag wilt komen, hier proberen we zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Mocht je vooraf al vragen hebben over onze open dag, stel ze gerust. Mail dan naar recruitment@olvg.nl. We beantwoorden ze graag!

Schrijf je nu in

OLVG ziekenhuis Amsterdam vacatures