Open dag acute zorg op 29 september

Wil je meer weten over het werken als gespecialiseerd verpleegkundige binnen de acute zorg van hét stadsziekenhuis van Amsterdam? Kom dan naar de open dag voor verpleegkundigen (ook in opleiding) en maak kennis met OLVG.

Tijdens deze editie zullen gespecialiseerd verpleegkundigen en opleiders van de onderstaande afdelingen jou hun afdeling laten zien. In een ochtend- of middagprogramma van 3 workshops kan je ervaren hoe het is om te werken in de acute zorg bij OLVG.

De afdelingen waar je kennis mee zult maken:

  • Intensive Care
  • Spoedeisende Hulp
  • Cardiac Care
  • Recovery 

Naast de vakkennis die je opdoet bij de verschillende workshops is dit dé kans om meer inzicht te krijgen in de verschillende specialismen en de dagelijkse werkzaamheden van gespecialiseerd verpleegkundigen binnen de acute zorg. Ook vertellen zij je meer over het werken in ons ziekenhuis en kun je zelf de werksfeer bij OLVG in de binnenstad van Amsterdam ervaren.

Je kunt tijdens de open dag jouw vragen direct stellen over bijvoorbeeld de complexiteit van de taken, patiëntenzorg en de diverse ziektebeelden op deze afdelingen en wat het werken in de acute zorg van jou als zorgprofessional vraagt. Of stel je vragen over de loopbaan van onze verpleegkundigen en kom meer te weten over welke keuzes ze hebben gemaakt in aanloop naar hun specialisme. De verpleegkundigen geven je meteen antwoord en kunnen je van alles laten zien, zodat je alles te weten komt over wat jij altijd al wilde weten!

Praktische informatie
Datum: Donderdag 29 september
Tijdstip: In de ochtend van 08:00 uur tot 13:00 uur 
                In de middag van 12:15 uur tot 17:15 uur
Locatie: OLVG locatie Oost (meer informatie volgt na aanmelding)
Aanmelden: Meld je aan via onderstaand formulier en geef in het tekst vak aan of je in de ochtend of in middag wilt komen

Schrijf je nu in

OLVG ziekenhuis Amsterdam vacatures