OLVG is hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam. Met hoofdlocaties in Oost en West. Ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis staan wij al ruim anderhalve eeuw midden in de samenleving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam.

Samen kunnen wij onze positie als hét toonaangevende stadsziekenhuis van Groot- Amsterdam verder invullen. Door de kwaliteit van onze zorg, opleiding en onderzoek nog verder te verbeteren. Door ons nog verder te specialiseren in complexe behandelingen. En door onze zorg nog beter af te stemmen op ieders specifieke situatie. Zo kunnen wij iedereen in onze stad en regio altijd de beste zorg en behandeling blijven bieden.

De raad van bestuur van OLVG bestaat uit: Maurice van den Bosch (voorzitter), Françoise Dings en Jeroen van Roon.

Concentratie complexe zorg en spreiding basiszorg
Doel van de samenwerking tussen de Amsterdamse ziekenhuizen is een hogere kwaliteit en een efficiëntere inrichting van de zorg. De ziekenhuizen behouden ieder hun volwaardige aanbod voor de basiszorg en blijven alle patiënten ontvangen. Dit betekent onder meer dat de 24/7 Spoedeisende Hulp en de Intensive Care op beide locaties blijft bestaan. Dit geldt ook voor de centra voor verloskunde.

Bekijk onze actuele vacatures.