Een fulltime dienstverband bestaat uit een 36-urige werkweek, je salaris is conform de CAO Ziekenhuizen. De CAO zorgt voor een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bovendien bieden we je een goede reiskostenregeling, welke meer dan conform CAO Ziekenhuizen is. Daar komt nog een extra eindejaarsuitkering van ruim 8% bij en een Persoonlijk Levensfase Budget, zo’n 60 extra uren per jaar die je aan verlof kunt besteden. Bij PFZW is een solide pensioenregeling ondergebracht.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Met ons ‘meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden’ bieden we je een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Het biedt je de mogelijkheid om bijvoorbeeld brutoloon of een deel van je PLB-uren, in te ruilen voor een ander doel, zoals:

◾contributie beroepsvereniging

◾contributie vakbond

◾extra reiskostenvergoeding (uitruil fiscale ruimte)

◾aanschaf van een fiets

◾aanschaf van een laptop of computer

◾extra verlof kopen

◾PLB- verkopen

In de meeste gevallen levert dit je belastingvoordeel op omdat je minder loonbelasting betaalt.

Aantrekkelijke regelingen

Maar we hebben ook een aantal andere aantrekkelijke regelingen. Zoals een collectieve ziektekostenverzekering waardoor je behoorlijk bespaart op je ziektekostenpremie. Ook kun je als medewerker bij OLVG profiteren van flinke kortingen op verzekeringen en financiële diensten. En natuurlijk kijken we ook naar jouw persoonlijke ontwikkelingswensen. Of je nu fulltime of parttime werkt.

Bekijk onze actuele vacatures.