De ontwikkelingen op het gebied van de automatisering staan ook bij OLVG niet stil. Sterker nog, het heeft een zeer belangrijke rol in ons ziekenhuis. Als je werkt op afdeling en Informatie & Automatisering (I&A) bij OLVG ben je nauw betrokken bij de automatisering van directe zorgprocessen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de geautomatiseerde informatievoorziening van het ziekenhuis.

Je kunt je voorstellen dat hier in een ziekenhuis veel bij komt kijken. Bij OLVG wordt bijvoorbeeld heel bijzondere software gebruikt die vaak is ontwikkeld voor een medisch specialisme. Denk hierbij aan systemen voor de planning van onze interne processen. Of aan systemen die artsen, verpleegkundigen en overige medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. En natuurlijk ons systeem voor de elektronisch patiëntendossiers, Epic.

Op de I&A-afdeling werken helpdesk- en werkplekondersteunende medewerkers, maar ook systeem- en netwerkbeheerders, informatie-analisten en applicatiebeheerders. Als medewerker van I&A biedt je onder meer ondersteuning aan je collega’s in het ziekenhuis waaronder het meedenken over en implementeren van veranderingen. Maar ook ben je er om hun dagelijkse ICT-problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Klik hier voor alle vacatures in deze beroepsgroep.