Werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam

Flexibel werken bij OLVG

Bij OLVG bedenk je het liefst hoe het nóg beter kan. Waarbij je iedere keer kijkt naar de mens achter je patiënt en naar wat de situatie vraagt. En je altijd kunt rekenen op de onvoorwaardelijke steun van je collega’s en de organisatie. Ook als het gaat om jouw eigen ontwikkeling.

BureauFlex

BureauFlex is het interne uitzendbureau van OLVG. Onze collega's van BureauFlex werken eenmalig of voor een langere periode op afdelingen binnen OLVG. We werken samen met alle afdelingen van OLVG om intern zowel medische als ondersteunende diensten te vervullen.

Flexibel werken bij OLVG

Via BureauFlex kun je voor verschillende functies worden ingezet op diverse afdelingen op locatie Oost en West. Je kunt terecht komen op verpleegafdelingen, poliklinieken, diverse secretariaten of elders in het ziekenhuis waar je kunt bijdragen aan ondersteunende diensten, zoals de zorgadministratie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw voorkeuren. Werken bij BureauFlex is de ideale leerschool om op flexibele wijze kennis te maken met onze ziekenhuizen en de verschillende specialismen. 

Werken via BureauFlex betekent...

  • Zelf je werktijden bepalen! Je hebt zelf in de hand wanneer je werkt door op te geven wanneer je beschikbaar bent. Hierdoor is je werkrooster iedere week naar jouw wensen aangepast.
  • Afwisselend werk! Het werk kan erg afwisselend zijn afhankelijk van jouw voorkeuren. Zo kun je wekelijks op andere afdelingen of locaties werken, eventueel zelfs in verschillende functies.
  • Veel ervaring op doen! Het flexibel werken biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de werkwijze van diverse afdelingen waarbij je in aanraking komt met een gevarieerde patiëntengroep. Dit maakt werken bij BureauFlex de ideale leerschool.
  • Uitdagend werk! Je komt te werken in een ziekenhuis met als doel het bieden van excellente zorg, waardoor je zult worden uitgedaagd en verschillende competenties zult moeten gebruiken of ontwikkelen (proactieve werkhouding, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, reflectie op eigen handelen etc.) om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

 

Flexibel werken bij OLVG Amsterdam

Contact met BureauFlex

Heb je belangstelling om flexibel bij OLVG te werken? We vertellen je er graag meer over. Bel, mail of kom gezellig langs!

 

Contact,- en adresgegevens

020-599 3397

BureauFlex@olvg.nl

Locatie Oost: Oosterpark 9, 1091 AC Amsterdam

Locatie West: Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam

Openingstijden BureauFlex, locatie Oost: Ma t/m vr: 07:30-17:00

Openingstijden BureauFlex, locatie West: Ma t/m vr: 08:00-16.30

OLVG vacaturemail

Op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures?