Werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam

Flexibel werken bij OLVG

Wil jij flexibel bij OLVG werken? Dan is werken via BureauFlex echt wat voor jou!

BureauFlex

BureauFlex is het interne uitzendbureau van OLVG. Onze collega's van BureauFlex werken eenmalig of voor een langere periode op afdelingen binnen OLVG. We werken samen met alle afdelingen van OLVG om intern zowel medische als ondersteunende diensten te vervullen.

Flexibel werken bij OLVG

Via BureauFlex kun je voor verschillende functies worden ingezet op locatie Oost en West. Je kunt terecht komen op verpleegafdelingen, poliklinieken, diverse secretariaten of ondersteunende diensten, zoals de zorgadministratie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw voorkeuren. Werken bij BureauFlex is de ideale leerschool om op flexibele wijze kennis te maken met onze ziekenhuizen en de verschillende specialismen. 

Werken via BureauFlex betekent...

  • Zelf je werktijden bepalen! Je hebt zelf in de hand wanneer je werkt door op te geven wanneer je beschikbaar bent. Hierdoor is je werkrooster iedere week naar jouw wensen aangepast.
  • Afwisselend werk! Het werk kan erg afwisselend zijn afhankelijk van jouw voorkeuren. Zo kun je wekelijks op andere afdelingen of locaties werken, eventueel zelfs in verschillende functies.
  • Veel ervaring op doen! Het flexibel werken biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de werkwijze van diverse afdelingen waarbij je in aanraking komt met een gevarieerde patiëntengroep. Dit maakt werken bij BureauFlex de ideale leerschool.
  • Uitdagend werk! Je komt te werken in een ziekenhuis met als doel het bieden van excellente zorg, waardoor je zult worden uitgedaagd en verschillende competenties zult moeten gebruiken of ontwikkelen (proactieve werkhouding, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, reflectie op eigen handelen etc.) om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Lees verder over flexwerken bij OLVG 

Verpleegkundigen

Studenten

Facilitaire professionals

Contact met BureauFlex

We maken graag kennis met je! Bekijk onze contactpagina van BureauFlex.

OLVG vacaturemail

Op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures?