Flex werken als facilitair professional bij OLVG

Wil jij mensen met een glimlach verwelkomen aan de receptie? Of spreekt eten langsbrengen bij patiënten die zijn opgenomen jou het meeste aan? Als flexer in de facilitaire pool van BureauFlex kun je echt wat betekenen in de patiëntenzorg van OLVG. Je kunt voor diverse functies worden ingezet, zoals administratief medewerker, afdelingsassistent, voedingsassistent of medewerker patiëntentransport. Dit zijn functies waarbij je vaak op verschillende afdelingen een kijkje kunt nemen en je veel in contact bent met patiënten en werknemers van OLVG. Onze consultant Pascal gaat graag met je in gesprek om een passende functie voor je te vinden.

Facilitair medewerkster Betsy aan het woord:

  • Welke functie(s) vervul jij via BureauFlex en op welke afdeling(en)? Ik werk via BureauFlex als medewerker patiënttransport voor alle klinische afdelingen en af en toe op de afdeling Neurologie. In het verleden heb ik gewerkt in de linnenkamer, op de SEH, in het personeelsrestaurant en in het Toorop Paviljoen.
  • Wat zijn voor jou de grote voordelen van het werken bij BureauFlex? De flexibiliteit en zelf je rooster kunnen bepalen.
  • Eventueel nog andere ervaringen die je kwijt wilt? De prettige samenwerking, duidelijke uitleg en de goede telefonische bereikbaarheid. Ik heb veel geleerd tijdens de e-learning cursus. Mijn tip voor nieuwe medewerker: wees flexibel, doe je best,  laat zien dat je het kan en houd van het werk waarvoor je in dienst bent genomen. 

Meer weten? Neem contact op met BureauFlex.