Flex werken als verpleegkundige bij OLVG

Verpleegkundigen van BureauFlex werken op alle verpleegafdelingen in ons ziekenhuis. Je kunt ervoor kiezen om ad-hoc diensten te werken, maar bijvoorbeeld ook om voor langere tijd gedetacheerd te worden op een afdeling. Heb jij een specifieke wens, dan kun je deze altijd bespreken met consultant Marjolein. Zij is er speciaal voor de verpleegkundigen en is altijd bereid om te zoeken naar een functie die past bij jouw wensen.

Verpleegkundige Stefanie aan het woord:

  • Welke functie(s) vervul jij via BureauFlex en op welke afdeling(en)? Ik werk al 10 jaar als verpleegkundige voor BureauFlex. Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij BureauFlex, omdat ik niet kon kiezen welke afdeling ik het leukst vond. Naarmate ik op meerdere afdelingen gewend raakte besefte ik dat ik ook na een paar jaar ervaring niet kon kiezen voor 1 specialisme. Hoe leuk en interessant is het om over elk onderdeel  van de zorg te kunnen leren? Het zorgt er in mijn ogen voor dat ik naar de algehele toestand van een patiënt kan kijken en niet naar dat ene specialisme waarvoor je bent aangenomen. Het maakt mij zelfverzekerder, wat het werk als verpleegkundige fijn maakt.
  • Wat zijn voor jou de grote voordelen van het werken bij BureauFlex? Buiten kennis opdoen van veel verschillende specialismen is het flexibele rooster een groot pluspunt. Je kan zowel de diensten, locatie oost of west  als de afdeling zelf inplannen. Ondanks dat je toch een bepaald aantal uren per week werkt ben je erg flexibel. Wil je een paar dagen weg, maar wil je geen vakantie uren inzetten? Dan werk je de week ervoor en de week erna toch een dienst extra.. Ideaal! Heb ik het al over de geweldige werkgever gehad? Nee, nou dat zijn ze hoor! Als jij je flexibel opstelt dan doen zij dat ook waardoor het contact altijd erg goed verloopt.
  • Eventueel nog andere ervaringen die je kwijt wilt? Twijfel je waar je wilt gaan werken? Ik zeg: BureauFlex bij OLVG!

Meer weten? Neem contact op met BureauFlex.