Werken als student bij OLVG

Overal in het ziekenhuis vind je studenten van BureauFlex terug, van HR tot de poliklinieken, en van juridische zaken tot de OK’s. De studentenpool is dan ook de grootste pool van BureauFlex. Veel studenten willen een flexibele (bij)baan naast hun studie en die mogelijkheid bieden wij graag. Je kunt op verschillende afdelingen in ons ziekenhuis werken als verpleeghulp, afdelingssecretaresse/-secretaris, polikliniek medewerker en prik-co.

Ook kun je als projectmedewerker aan de slag voor verschillende kwaliteitsprojecten in het ziekenhuis. Wil je jouw diensten op vaste werkdagen- en tijden? Of juist een zo flexibel mogelijk rooster? Onze consultant Kay probeert voor jou een leuke baan te vinden die past bij je ervaring en interesse. Wel verwachten wij dat je tenminste 16 uur per week kunt werken.

Verpleeghulp Nassim aan het woord:

  • Welke functie(s) vervul jij via BureauFlex en op welke afdeling(en)? Bij BureauFlex werk ik al gedurende twee jaar als werkstudent geneeskunde. Door deze functie kan ik in principe op bijna alle verpleegafdelingen werken als verpleeghulp. 
  • Wat zijn voor jou de grote voordelen van het werken bij BureauFlex? De voordelen van BureauFlex zijn al genoemd in de naam; ik kan heel flexibel op verschillende afdelingen werken op tijdstippen die mij uitkomen. Dit houdt mijn werk erg divers en leer ik meer dan wanneer ik vast op 1 afdeling zou zitten. Daarnaast kan ik mijn eigen uren inplannen, wat wegens mijn master Geneeskunde erg fijn is. Een drukke en onvoorspelbare agenda vraagt dan ook om flexibiliteit in mijn werk bij OLVG. 
  • Eventueel nog andere ervaringen die je kwijt wilt? OLVG voelt voor mij als mijn 2e thuis. De sfeer op de werkvloer is erg aangenaam door zowel professioneel als leuk contact met mijn collega’s en de patiënten. Daarnaast staan zowel de verpleegkundigen als de artsen altijd voor mij klaar om me wat bij te brengen. Uiteindelijk doe je het toch allemaal samen voor de patiënt. Al met al zal het werk wat ik doe alleen maar bijdragen aan mij als persoon en als arts later. 

Meer weten? Neem contact op met BureauFlex.