Binnen dit werkveld bestaan veel verschillende functies die veelzijdig van aard zijn. Zo ondersteun je als Klinisch Verpleegkundig Opleider studenten en verpleegkundigen bij het leren van het vak. En geef je als Reanimatie Coördinator vaardigheidslessen aan al je collega’s die patiëntcontact hebben. Als Organisatietrainer zet je complete leergangen op, geef je teamtrainingen en coach je collega’s. En een arts-docent geeft lessen in klinisch redeneren door het hele ziekenhuis.

Het is in al deze functies zeer belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van je (interne) klanten. Zijn of haar wensen vertaal je in een passend opleidingsaanbod. Dat betekent dat je kennis moet hebben van moderne opleidingstechnieken, beschikt over didactische,- en trainersvaardigheden en om moet kunnen gaan met groepen.

Bureau Wetenschap

Het bureau Wetenschap stimuleert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek in ons ziekenhuis. Ben je hier werkzaam, dan bied je ondersteuning bij de opzet, uitvoering en data-analyse van wetenschappelijk onderzoek dat je collega’s (willen) uitvoeren. Bovendien geef je onderwijs op het gebied van Evidence Based Medicine, het onderzoeken en beoordelen van literatuur en het werken met Medline, X-ref en SPSS.

Klik hier voor alle vacatures in deze beroepsgroep.