Werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam

Verpleegkunde bij OLVG

Als verpleegkundige bij OLVG bedenk je het liefst hoe het nóg beter kan. Waarbij je iedere keer kijkt naar de mens achter je patiënt. En altijd kunt rekenen op de onvoorwaardelijke steun van je collega’s en de organisatie. Ook als het gaat om jouw eigen ontwikkeling.

OLVG opleidingsziekenhuis

OLVG is een opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat we veel aandacht hebben voor opleiding, onderwijs en onderzoek. Daarom bieden we je de mogelijkheden om jezelf persoonlijk en/of vakmatig te ontwikkelen door middel van (vervolg)opleidingen. Dat kan binnen je eigen of een ander vakgebied, op verschillende niveaus.

Ook startende verpleegkundigen bieden we volop mogelijkheden. Bovendien krijgen startende verpleegkundigen die net hun opleiding hebben afgerond een inwerkprogramma op maat. En natuurlijk zijn ook ervaren verpleegkundigen die nog beter willen worden in hun vak bij OLVG op de juiste plek.

We bieden een uitgebreid aanbod van bij- en nascholingscursussen en trainingen voor verpleegkundigen, die allemaal het kwaliteitskeurmerk van de beroepsvereniging van Verpleegkundigen en Verzorgende Nederland hebben gekregen. En wil je je als verpleegkundige verder specialiseren? Dan kun je bij OLVG verschillende specialistische verpleegkundige vervolgopleidingen volgen.

Verpleegkundige visie

OLVG heeft als doel om excellente zorg te bieden. Hiertoe is voor en door OLVG-verpleegkundigen de verpleegkundige visie ontwikkeld. 

OLVG ziekenhuis Amsterdam vacatures

Jouw vacature nog niet gevonden? Wij helpen je met zoeken